Magetrening

Er du på utkikk etter treningsutstyr for magetrening? En magetrener kan hjelpe deg å nå dine mål og erstatte de store maskinene på treningssenteret. Utfordre deg selv med et magehjul eller treningshjul som får magemusklene til å jobbe!

Magetreningsutstyr for hjemmetrening og treningssenteret

Magetrening kan gjøres både hjemme og på treningssenteret. Utstyret tar minimalt med plass og er derfor enkelt å ta med seg. Dette er en stor fordel dersom du for eksempel ønsker å trene utendørs om sommeren. Heldigvis er det ikke veldig vanskelig å trene magemusklene. Spesielt ikke om du har det rette utstyret. 

Stort utvalg av treningsutstyr for mage
Her i nettbutikken finner du det nødvendige utstyret for en god magetreningsøkt. Det finnes mange forskjellige typer magetreningsutstyr, hver med sin egen fordel.

Hos Treningsgrossisten finner du bl.a.:

  • Ab wheel: også kjent som magehjul eller ab roller
  • Core wheels: to separate ab wheels
  • Styrketreningssett med ab wheel

Du kan enkelt få en effektiv magetrening med bare ett enkelt redskap fra vårt magetreningsutstyr. Etter hvert som du blir sterkere, kan du med fordel velge å kombinere utstyr for å få en mer variert trening. Når du velger å variere treningen med forskjellige magetreningsutstyr, sørger du for at du beveger kroppen på forskjellige måter og utfordrer deg selv hver gang. Blir treningen for lett vil du ikke se resultatene du gjerne er på jakt etter.

Et magehjul gir effektiv trening
Magehjul, ab wheel, ab roller. Kjært barn har mange navn, men det gjør det ikke mindre effektivt. Når du trener med magehjul får du effektiv trening av alle magemuskler. Det kan være utfordrende å gjøre øvelsen helt riktig dersom du ikke er kjent med den ennå, men det finnes mange varianter som gjør at du kan øve deg til korrekt bruk av et magehjul. Du kan også gjøre øvelsene enda vanskeligere eller hardere i takt med at du blir mer erfaren og sterkere.

Magehjulet er et klassisk verktøy blant treningsutstyr for mage. Det er effektivt, tar liten plass og gir god trening, selv bare ved en kort treningsøkt. I tillegg kan det brukes omtrent hvor som helst. Et magehjul trener både de rette og de skrå magemusklene. Dette betyr at du bruker alle magemusklene under treningen, noe som gjør treningen mer intensiv.

Et magehjul kan brukes uansett nivå:

  • Nybegynner: start med å stå på kne og rull ut så langt du kan
  • Erfaren: stå i planke og rull hele veien ut og tilbake igjen
  • Ekspert: Stå i planke og rull hele veien ut – halvveis tilbake – rull frem igjen og deretter helt tilbake. Denne øvelsen er også kjent som «halfway in/ halfway out»

Ønsker du å trene de skrå magemusklene mer, kan du velge å rulle ut til hver side fremfor å rulle rett frem. Dette aktiverer de skrå magemusklene enda mer enn ved den klassiske øvelsen.

Dersom du trener hjemme på stuegulvet, anbefaler vi at du bruker en treningsmatte eller annet underlag når du bruker et magehjul. Slik unngår du at det blir merker i gulvet.