Yogautstyr

Yoga er en utbredt treningsform over hele verden og selvsagt har også vi produktene som trengs for en god og harmonisk yogaøkt.

Yogatrening gjør at du forbedrer din styrke, smidighet, balanse og koordinering samtidig som du finner sinnsro som jager bort alt stress og mas. Yoga er en treningsform som gir deg balanse både fysisk og mentalt. Yoga passer for alle aldre, ung eller gammel!

Yogautstyret du trenger

Hos Treningsgrossisten finner du det mest essensielle utstyret til yoga, enten du er nybegynner eller mer erfaren. I vår nettbutikk finner du yogautstyr som:

  • Yogamatter
  • Yogahåndkle
  • Yogablokk
  • Yogahjul
  • Yogasett med yogablokk og yogastropp

Enten du trener yoga hjemme på stuegulvet, om du trener regelmessig i yogastudio eller deltar på yogatimer på treningssenteret, finner du det du trenger av yogautstyr her.
De siste årene har yoga blitt en veldig populær treningsform, og det med god grunn. Du får en ekstremt effektiv trening, hvor du selv har mulighet til å kontrollere intensiteten. Yoga kan altså være har trening hvor du styrker hele kroppen, balanse- og smidighetstrening eller det kan være meditativt. Mange velger ofte å bytte mellom de ulike yogatypene og derfor kan det være lurt å ha yogautstyret på plass slik at du alltid er klar!

Hos oss finner du det beste utstyret fra merker som Airex, Pure2Improve, TOGU og Trial.

Ingen yoga uten en yogamatte
Når du trener yoga er det utrolig viktig å ha en god yogamatte. Yogamatter beskytter kroppen mot det harde gulvet, men hjelper deg også med å få et godt grep, slik at du unngår å falle når du står i de mange forskjellige yogaposisjonene. En yogamatte er derfor et av det viktigste og første yogautstyret du bør anskaffe deg.

Hos Treningsgrossisten finner du yogamatter i flere forskjellige typer og størrelser. Jo tykkere matten er, desto bedre beskytter den mot gulvet.

Vi har for eksempel de populære yogamattene fra Airex. Airex produserer yoga- og treningsmatter i toppkvalitet, og du kan være sikker på at de bidrar til en vellykket treningsøkt, gang på gang. Velg mellom modellene Prime og Pro, som har ulik tykkelse på hhv. 0,45 cm og 0,68 cm. Begge modeller har en lengde på 185 cm. Mattene er lette og enkle å rulle sammen slik at du kan ta yogamatten under armen og gå på trening.

Er du på jakt etter en rimeligere variant som egner seg til nybegynnere eller som passer perfekt i treningssenteret, anbefaler vi at du tar en titt på den klassiske to-fargede yogamatten eller P2I Yogamatte fra Pure2Improve. Begge har en tykkelse på 0,4 cm og begge egner seg godt til de fleste former for yoga.

Kom i gang med riktig yogautstyr
Riktig yogautstyr gir deg de beste forutsetningene for en god treningsøkt.
En matte til yoga er uunnværlig og bør alltid være det første yogautstyret du skaffer deg. Matten er det viktigste verktøyet da den beskytter deg mot det kalde og harde gulvet, og den sørger også for å gi hender og føtter et godt grep slik at du ikke faller under trening.
Dersom du trener hot yoga anbefaler vi også at du supplerer med et yogahåndkle. Et yoga towel sørger for et sikkert grep selv når du er svett og temperaturen i yogastudioet er høy.

Blant våre produkter finner du også er yogasett som inkluderer både en yogablokk og yogastropp. Dette settet er med på å gjøre enkelte øvelser enklere og egner seg derfor spesielt godt til nybegynnere eller til deg som ennå ikke har smidigheten helt på plass. Yogablokker gjør det enkelt å skape litt ekstra høyde i sittende posisjoner eller de kan brukes til å holde balansen. En yogastropp er suveren til å strekke ut muskler og gir ekstra støtte slik at du kan klare å holde de ulike posisjonene lenger.

Ønsker du god strekk i rygg og bryst eller å løse opp spenninger, er et yogahjul et supert verktøy. Yogahjulet kan også brukes til å forbedre fleksibilitet, balanse og styrke.