Massasje og fingertrening

Vi tilbyr et bredt utvalg produkter innen massasje, fingertrening og håndtrening.

Alle våre massasjeballer er velegnet til bruk på hele kroppen, spesielt til rygg og føtter. En massasjeball
minsker muskelspenninger, øker blodsirkulasjonen og er også effektiv til styrking av muskler.
Ved gjenopptrening etter skade eller brudd anbefaler vi bruk av fingertrenere eller håndtrenere.

Her vil du finne finger- og håndtrenere i ulike hardheter.

Massasjeballer i alle størrelser og former

Her i nettbutikken finner du et bredt utvalg av ulike massasjeballer i forskjellige størrelser, former og hardheter, slik at du alltid vil finne en som dekker dine behov. En massasjeball kan brukes hvor som helst på kroppen for å løsne opp ømme muskler, stivhet og spenninger samt øke blodsirkulasjonen. 

I tillegg til at massasjeballer finnes i ulike størrelser, former og hardheter, finnes de også med ulike strukturer som glatte eller med pigger. Mange foretrekker en massasjeball med pigger fordi piggene virkelig setter i gang blodsirkulasjonen og ofte sørger for bedre grep. Liker du bedre massasjeballer uten struktur, selger vi også helt glatte massasjeballer eller massasjeballer med en mindre strukturert overflate. Vi har også et bredt utvalg av små massasjeballer som du enkelt ta med deg på farten.

Er du i tvil om hvilken du skal velge, er du hjertelig velkommen til å ta kontakt med oss på telefon, e-post eller chat.

Kjøp en håndtrener og styrk både armer og hender
Med en håndtrener fra Treningsgrossisten kan du styrke armer, hender og fingre. En håndtrener kan brukes til gjenopptrening etter skade, men kan også brukes forebyggende f.eks. for å unngå musearm. Vi tilbyr forskjellige typer håndtrenere:

  • Håndtrener med fjæring
  • Håndtrener i gele
  • Håndtrener i skum

En håndtrener kan også brukes som et anti-stress redskap, og i tillegg kan håndtrenere i skum eller gele også med fordel brukes til trening i vann.

Gjenopptrening med en fingertrener
Har du behov for en fingertrener? Her i nettbutikken finner du forskjellige fingertrenere i ulike fasonger og materialer. Fingertrening kan gjøres både forebyggende og etter skaden allerede har skjedd. Når du bruker en fingertrener aktiveres flere muskelgrupper og sener i både hender og armer, i tillegg økes blodsirkulasjonen. Akkurat som med en håndtrener, kan en fingertrener også brukes som et anti-stress redskap som har en beroligende effekt. Alle våre fingertrenere er så små at de enkelt kan puttes i vesken eller lommen og tas med på farten.

Hvorfor kjøpe en hånd- eller fingertrener?
En hånd- eller fingertrener er det perfekte verktøyet for deg som trenger å styrke hender eller fingre. Felles for dem begge er at de gir motstand slik at du forbedrer både gripestyrke, muskler og ledd i fingre, hender og underarmer. Håndtrening og fingertrening er ideelt etter en skade hvor du trenger å trene opp igjen fingre, hender eller håndledd. Bruk også en hånd- eller fingertrener forebyggende dersom du ønsker å unngå slitasjeskader som f.eks. musearm, eller om du bare ønsker å forbedre styrken i hender og fingre.