Håndvekter

Er du på jakt etter rimelige håndvekter i topp kvalitet?
Bestill dine håndvekter hos treningsgrossisten.no – vi har håndvekter til hjemmetrening og treningssenter.

Vi tilbyr et bredt utvalg av håndvektsett, små håndvekter, soft håndvekter, budsjettvennlige håndvekter, hexagon håndvekter, jernhåndvekter og krom håndvekter.

Håndvekter gjør treningen din effektiv og utfordrende

Håndvekter gjør treningen effektiv og utfordrende

Man kommer ikke utenom håndvekter (også kalt dumbells) når man snakker om styrketrening, da dette er et av primærutstyret som brukes. Håndvekter danner grunnlaget for mange ulike øvelser- enten det er styrketrening av rygg, armer, skuldre, ben eller mage.

Håndvekter kommer i mange forskjellige varianter og på denne siden du flere typer- se for eksempel de klassiske håndvektene med vektskiver, håndvekter i neopren, lette soft-håndvekter eller tungvekteren; DLUX håndvekten som fås i vektklasse helt opptil 50 kg.

Håndvekter er viktig utstyr innen styrketrening, da du selv har mulighet til å tilpasse vekten til treningen og de utvalgte øvelsene, samtidig som det er mulig å justere underveis og sørge for god progresjon.

Vi har et bredt utvalg slik at du skal kunne finne håndvekter som passer dine behov og nivå. Det er veldig individuelt hvor mye eller lite vekt du ønsker på treningsøvelsene dine og det avhenger av flere faktorer som treningsforhold, nivå, målet med treningen og hvilke øvelser du gjør.

Inspirasjon til øvelser med håndvekter:
Er du nybegynner? Eller trenger du bare litt inspirasjon til nye treningsøvelser med håndvekter? Under har vi satt sammen en liste med øvelser for hele kroppen. Husk bare å tilpasse vekten på manualene til ditt nivå- det skal verken være for lett eller for tungt.

  • Utfall med håndvekt i begge hender

  • Dødløft med en eller to håndvekter

  • Floor press med håndvekter

  • Situps med ekstra vekt i form av en håndvekt

  • Bicep curls med håndvekt

  • Low row med håndvekt

  • Tricep extension med håndvekt

Disse øvelsene kan gjøres av alle, uansett nivå, så lenge håndvektens vekt passer til nettopp deg. Dersom du er i tvil om utførelsen av øvelsene, sjekk alltid dette før du starter. Dette vil være med på å redusere risikoen for skader og samtidig gi deg best mulig resultat.

Husk: Trening med håndvekter gir best resultat så lenge de er i bruk og ikke bare flytter inn i skapet💪🏼

Hvilke håndvekter bør du velge?
Hos Treningsgrossisten finner du mange forskjellige typer håndvekter, som alle lar deg velge mellom flere vektklasser. Håndvektene varierer mellom 1-50 kg slik at det er rom for progresjon og å utfordre seg selv kontinuerlig når de andre håndvektene blir for lette.

Du finner følgende typer av håndvekter hos oss:

  • Håndvekter i neopren: neopren gir et sikkert grep og har en slitesterk overflate samtidig som de er lett å rengjøre. Disse håndvektene er myke og behagelige å holde i.

  • Håndvekter i plast: gode håndvekter trenger ikke å være dyre! Våre rimelige håndvekter i plast er bra for både musklene og budsjettet.

  • Håndvekter i krom: har et rillet håndtak som sikrer et godt og stabilt grep. Denne typen håndvekter er ikke myke å holde i.

  • Håndvekter med gummikanter: som våre håndvekter i krom, har disse også et rillet håndtak som gir godt grep.

  • Håndvekt med vektskiver: har håndtak med riller som sikrer godt grep, samt flere vektskiver og to låseringer. Denne type håndvekt gjør det mulig å justere vekten slik at har flere håndvekter i én.

  • Hexagon håndvekter: har metallhåndtak med riller som gir deg et godt grep. Formen på håndvekten sørger for at den ikke ruller vekk når den legges på gulvet eller bordet.

  • TRIAL Super soft håndvekt: ergonomisk riktig håndvekt i et mykt gummimateriale. Håndvekten kan brukes til trening i vann og er også kjent som ‘bodybell’.

  • Håndvekter i vinyl: støpejerns håndvekt med vinyloverflate som gjør den enkel å rengjøre. Håndvekten har en glatt overflate og ligger godt i hånden.

Det er veldig individuelt fra person til person hvilken type håndvekter som foretrekkes. Det avhenger bl.a. av kroppen, nivået, treningsforholdene og hva du føler er mest behagelig å holde i.

Stort utvalg av rimelige håndvekter
Hos Treningsgrossisten finner du et bredt utvalg av rimelige håndvekter som gjør det enkelt å komme i gang med treningen. Vi er opptatt av å kunne tilby våre kunder det beste treningsutstyret til konkurransedyktige priser!