Treningsmatter

Trenger du treningsmatte til fitnesstrening, gjenopptrening, styrketrening eller yoga?

Hos treningsgrossisten.no har vi et bredt utvalg av treningsmatter, fitnessmatter, yogamatter og pilatesmatter.

I vårt utvalg av treningsmatter finner du blant annet de populære og slitesterke mattene fra Airex, som finnes i flere ulike modeller og farger. Finn din perfekte matte som passer til ditt behov!

Treningsmatter til all type trening

Treningsmatter er med på å gi deg en variert treningsøkt og skåner samtidig kroppen mot det harde gulvet. De kan også gi gulvet beskyttelse fra treningsutstyret ditt.
Hos Treningsgrossisten har vi et stort utvalg av ulike treningsmatter som passer til mange typer trening og treningsformer.

Bruk en treningsmatte til:

  • Yoga
  • Pilates
  • Gjenopptrening
  • Turn og gymnastikk
  • Stretching og tøyeøvelser

Treningsmatter finnes i flere forskjellige størrelser, tykkelser og farger slik at du kan finne en som passer perfekt til dine behov. Du finner også treningsmatter i forskjellige bredder og lengder:

  • 170 cm
  • 180 cm
  • 185 cm
  • 190 cm
  • 200 cm

Blant vårt utvalg av treningsmatter finner du også tilbehør som gjør oppbevaring og transport av mattene enklere. Se for eksempel den smarte og enkle stroppen med borrelås. Den er lett å legge rundt treningsmatten slik at den ikke ruller ut igjen, og treningsmatten kan enkelt legges i treningsbagen eller oppbevares bak en dør eller under sengen hjemme.
Vi har også smarte bærestropper for treningsmatter. Bærestroppen en lett å feste rundt hver ende av treningsmatten når den er rullet sammen. De to sidestroppene er festet sammen med en lengre stropp i midten, som gjør det mulig å bære treningsmatten over skulderen uten problemer.

Yogamatter og tilbehør gir deg bedre utbytte av treningen
De aller fleste foretrekker å bruke sin egen yogamatte fremfor å låne på treningssenteret eller i yogatimene. Når du velger å investere i en egen yogamatte kan du selv bestemme lengde, bredde og tykkelse, slik at den passer til dine egne preferanser. I tillegg kan du enkelt ta den med deg til og fra trening ved hjelp av en av de smarte bærestroppene.

Alle våre yogamatter er sklisikre slik at du oppnår god stabilitet og ikke mister fotfestet når du utfører de ulike yogaøvelsene. I tillegg til å sørge for bedre stabilitet under øvelsene, beskytter også mattene kroppen mot det harde gulvet. Mange yogaøvelser krever at du står på knærne, hviler på albuene eller ligger på ryggen, noe som lett kan føles ubehagelig rett på et hardt og kaldt gulv. Yogamatter fungerer som et beskyttende og støtdempende lag mellom deg og gulvet, og beskytter derfor kroppen mot unødvendig belastning.

Blant vårt utvalg av yogamatter finner du også annet tilbehør til yoga, som f.eks. Yoga towel til hot yoga.
Under hot yoga kan du ikke unngå å svette på grunn av intensiteten på treningen og den høye temperaturen i rommet. Svette kan gi problemer med fotfestet og grepet på yogamatten, og det er derfor smart å bruke et håndkle spesifikt til hot yoga. Håndkleet legges rett over yogamatten og fungerer som et ekstra lag. De absorberer svette og gir samtidig et sikkert grep.

Treningsmatter eller treningsgulv?
Treningsmatter er ypperlige til mange forskjellige styrke- og kondisjonsøvelser. De beskytter kroppen mot det harde gulvet og gjør mange øvelser mye mer behagelig å utføre. Dette kan for eksempel være øvelser som situps, planken eller hode- og albuestående.
Dersom du trener styrke med håndvekter eller vektstang, vil en treningsmatte sørge for å gi gulvet beskyttelse fra treningsutstyret ditt. Dette er perfekt for deg som trener hjemme på stuegulvet.

Treningsmatter til hjemmetrening eller bedriftens treningsrom
Vi selger både til privatpersoner og bedrifter. Du kan derfor velge å se våre priser både med og uten moms. 

Til hjemmetrening eller yoga er det lurt å velge en treningsmatte eller yogamatte spesielt til det formålet da den skåner kroppen og gir god stabilitet.
Handler du derimot for en bedrift og har behov for ulike varianter, har vi mange forskjellige modeller å velge mellom. Du finner bl.a. praktiske varianter med opphengshull slik at man enkelt kan henge dem opp og oppbevare dem.