Sportspleie

Her finner du alt i pleie og sportspleie til crossfittrening, fitnesstrening eller gjenopptrening. Vi har et stort utvalg produkter til behandling og forebygging av skader og muskelsmerter.

Her vil du blant annet finne sportstape, kinesio tape, sårpleie, is-spray, isposer og medisinvesker med alt nødvendig innhold.

Alt innen sportspleie

Vi har et stort utvalg av sportspleieprodukter for både idrettsskader og forebyggende behandling. Enten du driver med crossfit, lagidrett eller noe helt annet, har vi produktene du trenger dersom uhellet er ute. Vi har blant annet:

  • Muskelsalve
  • Sportstape
  • Isposer
  • Isspray
  • Kinesiotape
  • Plaster
  • Smartvekt
  • Støttebandasje
  • Medisinveske

Du kan kjøpe produktene enkeltvis eller medisinvesker med innhold.

Få alt du trenger i en medisinveske
Er du i tvil om hvilke produkter du bør ha i treningsbagen, eller vil du bare være sikker på å ha alt du trenger dersom uhellet skulle være ute? Da anbefaler vi at du tar en titt på våre medisinvesker. Vi har to ulike varianter- en stor og en liten.
Den lille medisinvesken har alle basisproduktene for småskader, mens den store medisinvesken har et større utvalg av sportspleieprodukter også til småskader. Under det enkelte produkt kan du lese nøyaktig hva medisinvesken inneholder.

Gode sportspleieprodukter fra SportDoc
Hos Treningsgrossisten har vi et stort utvalg av produkter fra SportDoc som spesialiserer seg på sportspleieprodukter til en fornuftig pris. Se for eksempel tigerbalsamen deres, som er god å bruke på ømme muskler og hevelser i muskler og ledd. Vi har også kinesiotape i forskjellige farger. Dette er en elastisk sportstape som lindrer og forebygger skader. Tapen er hudvennlig og vannavstøtende. I tillegg er de allerede nevnte medisinveskene med innhold også fra SportDoc.

Produkter i toppkvalitet
I tillegg til produkter fra SportDoc, har vi også produkter fra kjente merker som Select og Pure2Improve. Uansett hvilket produkt eller merke du velger, er du alltid garantert god kvalitet til en fornuftig pris. Vi tilbyr kun sportspleieprodukter vi kan stå inne for og som vi vet fungerer etter hensikten.

Er du i tvil om noen av våre produkter, er du hjertelig velkommen til å ta kontakt med oss. Vi svarer så raskt som mulig og kan kontaktes på telefon. E-post eller chat.