Vektstenger

Her finner du et bredt utvalg av vektstenger til hjemmetrening og treningssenteret.
I vårt sortiment av vektstenger finner du; bodybars, curlstang, fast vektstang, håndvektstang, pump
vektstang, pump vektstangsett, pumpsett, tricepsstang og vektstang.

Kjøp en rimelig vektstang eller tilbehør til dine vektstenger på treningsgrossisten.no. Vi har alt på lager og
har kort leveringstid!

Pump it up! Vektstenger gjør treningen morsommere og mer utfordrende

Det er mange fordeler med å trene med vektstang. En av de største og viktigste fordelene er nok at kroppens generelle helse og velvære styrkes slik at du kan bli den beste utgaven av deg selv. I tillegg til å styrke kroppen, gjør trening også godt for din mentale helse fordi trening er med på å frigjøre endorfiner. Du vil derfor oppleve større glede i hverdagen og ha mer energi til å gjøre det du vil- for eksempel trene!

Fordeler med å bruke vektstang som del av treningen

  • Du setter i gang forbrenningen, både under og etter trening.

  • Det er lett å justere vekten på en vektstang og dermed tilpasse den til treningen din og hver enkelt øvelse.

  • Vektstenger kan brukes til mange øvelser og det er mulig å trene hele kroppen kun med dette ene verktøyet.

  • Du kan enkelt justere vekten på en vektstang etter hvert som du blir sterkere.

  • Vektstenger skaper en utfordrende treningsøkt der det er rikelig med muligheter for utvikling.

  • Det er lett å justere vekten etter ditt nivå og dine mål med treningen.


Vektstang, bodybars, barbells – hva skal jeg velge?
Hos Treningsgrossisten finner du et bredt utvalg av vektstenger, men hvilken bør du velge? Er du vant til å trene med vektstang, har du garantert dine preferanser allerede, men er du nybegynner eller bare i vurderingsfasen kan det være en jungel å finne frem i. Vi ønsker at du skal ende opp med den vektstangen som er helt riktig for deg og derfor har vi laget en liten guide, som vi håper skal hjelpe deg med å få litt mer oversikt.

Vektstenger:
De klassiske vektstengene lar deg justere vekten i form av vektstiver som plasseres på hver side av stangen. Her på siden finner du ulike varianter, blant annet en lett vektstang på 6 kg, en håndvektstang og en olympisk vektstang på 20 kg. Sistnevnte er en type vektstang som ofte er å finne på et treningssenter. Dette er en vektstang som også er kjent som barbells.

Curlstang:
Passer perfekt til biceps- og tricepsøvelser. Det buede håndtaket gjør det mulig å justere grepet slik at håndleddene er i riktig posisjon under øvelsene, samtidig som du mer målrettet kan trene musklene enda bedre på grunn av rotasjon i armene. Stangen veier 8,5 kg og vektskiver kan selvsagt plasseres i hver ende slik at du har mulighet til å justere vekten selv etter behov.

Bodybars:
Bodybars har fast vekt og er perfekt til gruppetrening eller hjemmetrening da de enkelt kan plasseres under sengen eller bak en dør. Stangen er foret med myk gummi som gir et godt og sikkert grep. Fås i vektklasse 1-10 kg.

Fast vektstang:
I motsetning til bodybars er vekten på en fast vektstang plassert i hver ende av stangen. Du trenger derfor ikke å bytte vektskiver til de ulike øvelsene, da vektstangen er klar med det samme. Fås i vektklasse 5-30 kg.

Tricepsstang:
Perfekt til å trene triceps med. Grepet sitter midt på stangen og gir den optimale posisjonen for å trene muskelen best. Det er mulig å plassere flere vektstenger i hver ende slik at du enkelt kan justere vekten etter behov. Fås i to varianter: 5 kg og 10,55 kg.

Tilbehør til vektstenger:
Husk også låseklemme til vektstang. En låseklemme sikrer at vektskivene ikke faller av og gir bedre sikkerhet samt stabilitet.

 

Du finner både vektstenger og tilbehør hos Treningsgrossisten. Vårt sortiment retter seg både mot privatpersoner og bedrifter, slik at du har muligheten til å se prisene både inkl. og ekskl. mva.

Dersom du har spørsmål om vektstenger eller annet utstyr, er du hjertelig velkommen til å kontakte oss på 41 44 19 19 eller hei@treningsgrossisten.no.